

## MONDAY, MAY 22, 2023

1:00 pm – 4:15 pm Basketball Skills Clinic (Johnson C. Smith, Brayboy Gymnasium)

**1:00 pm – 1:05 pm** Welcome

**1:05 pm – 1:50 pm** Speaker 1: **Joy Smith, Clemson** 

Topic: Man to Man Defense

1:50 pm – 2:35 pm Speaker 2: Kevin Sutton, Kansas State

Topic: Multiple Effort Skill Development

Drills

10 Minute Break

**2:45 pm – 3:25 pm** Speaker 3: **Bob Starkey, LSU** 

Topic: Post Skill Work

**3:25 pm – 4:05 pm** Speaker 4: **C.Y. Young, Missouri** 

**4:05 pm – 4:15 pm** Closing Remarks

4:15 pm - 6:00 pm Break

6:00 pm – 6:15 pm Welcome

6:15 pm – 6:20 pm Introductions of Hall of Fame Candidates Class of 2023

6:20 pm – 7:20 pm Presenters: Hall of Fame Candidates Panel

Premiere Sponsor: **BOA**, Worth Advisors, Visit Charlotte

7:20 pm – 7:30 pm Instructions for following Morning

7:30 pm – 8:45 pm Meet & Greet Reception

**Hilton Waterfront** 



## **TUESDAY, MAY 23, 2023**

7:00 am – 10:00 am Registration (Hilton Hotel)

7:30 am – 8:00 am Breakfast Buffett Line Opens

8:00 am – 9:35 am Assistant Coaches Hall of Fame Awards Induction

**Honoring Assistant Coaches Hall of Fame** 

10 Minute Break

9:45 am – 9:50 am Next Level Welcome – Purpose – What You Hope to Gain

Emcee Rob Lanier (SMU)

9:50 am - 10:50 am Session I

**TOPIC:** Setting the Standards for Success

ROOM Presenters: Bridgett Mitchell (Fordham), Rob Jones (Norfolk State), and Alex

Simmons (Memphis)

10 Minute Transition

11:00 am - 12:00 pm Session II

**MOCK INTERVIEWS** 

Featured Presenters: Executive Search Firm and Athletic Administrators

DeLaina Sarden, Parker Executive Search Michael Oblinger, UNC Wilmington

15 Minute Transition

12:15 pm – 1:30 pm NEXT LEVEL LUNCH

TOPIC: Staying Focused on Your Path to Your Head Coaching Opportunity

Presenter: Glenn Sugiyama, DHR Global

10 Minute Transition

1:40 pm - 2:40 pm Session IV

TOPIC: What Athletic Administrators Really Want to Know from Your Resume

Your Zoom Meet & Greet and In Person Interview

Presenters: Panel of Directors of Athletic Administrators:

Jason Donnelly (Furman) Ed McLaughlin (VCU)

Randale Richmond (Kent State) Michael Oblinger (UNC Wilmington)

Cherie Swarthout (Queens) Moderated by Glenn Sugiyama

2:50 pm - 3:50 pm Session VI

**TOPIC:** Stand and Out and Be Noticed by Search Firms

Presenters: Panel of Search Firms

## 10 Minute Transition

4:00 pm - 5:20 pm Speed Interviewing with Athletic Administrators and Search Firms

Round One 4:00 pm – 4:20 pm
Round Two: 4:20 pm – 4:40 pm
Round Three: 4:40 pm – 5:00 pm
Round Four: 5:00 pm – 5:20 pm

5:20 pm – 5:30 pm Check Out

5:30 pm – 6:30 pm NEXT LEVEL Networking Reception – Hilton Waterfront Patio

9:00 pm – 10:30 pm Basketball After Dark



## WEDNESDAY, MAY 24, 2023

**General Sessions** 

7:00 am – 8:30 am Opening - Breakfast

7:00 am – 7:45 am Session V

**ROOM** TOPIC: Christian Conversation (Optional)

**Kevin Sutton, Kansas State** 

15 Minute Transition

8:00 am – 8:05 am Opening – Frame the Day

8:05 am – 9:15 am Session VI:

**ROOM** TOPIC: Helping the Next Gen Win: How to Engage and Develop the Most

Anxious Generation of Athletes in the Era of Social Media

**Speaker: Tim Elmore, Growing Leaders** 

10 Minute Transition

9:25 am – 10:20 am Session VII

**ROOM** TOPIC: Discover Mental Conditioning Strategies to Tap Into the Full Potential of

**Your Student-Athletes** 

Presenter: Collin Henderson, Master Your Mindset

10:30 am – 11:25 am Session VIII

**ROOM** TOPIC: Emotional Intelligence, How it Impacts Your Leadership Style

**Presenter: Matt Doherty** 

11:35 am – 11:55 am Free Agents Introduce Themselves

11:55 pm – 12:20 pm Take Aways/Check Out

12:20 pm – 12:30 pm Closing Remarks